Sommerfest 15 Juni 2018


 Fredag 15 Juni kl 20.00 åpner vi dørene for tidenes beste sommerfest. Vi er 25 år i år og det skal selvsagt feires på Lawo i Universitetsgata 26.

Det blir BLÅLYS priser i baren og DJ for kvelden er Henrik E. sammen med July Sax på saxofon.
Dette blir en kveld med fullt trøkk på dansegulvet med slagere fra 80 tallet til dagens partyhits!

For dere som ønsker en matbit før blålys åpner dørene så er Lawo Terrasse åpent.
Der kan dere forhåndsbestille bord og dere får 20 % rabatt på maten ved å oppgi BLÅLYS og vise din jobb ID.  Kontakt Lawo Terrasse på: [email protected] 

Mer informasjon om arrangementet finner du her: https://www.facebook.com/events/244499299423692/

Mer informasjon om DJ Henrik finner du her:
https://www.facebook.com/DJHenrik.EE/

Mer informasjon om July Sax finner du her:
​https://www.facebook.com/julysaxophone/

VELKOMMEN TIL SOMMERFEST!

mvh
Blålys Oslo
Roy Andresen
Daglig leder


Recent

Archive

Categories

Tags

Blålys 2019 Blålys nachspiel Blålys natt til kristi himmelfartsdag Blålys natt til Blålys sesongåpning Blålys studentfest Blålys2019 Blålysfadderuka Blålysfadderuke Blålysfestoslo Blålysioslo Blålysstudentfest Johns Bar Short cut på blålys Sommerfest T.G.I. Fridays Oslo blaalys app blaalysapp blaalys blålys 2014 blålys 2015 blålys 2018 blålys 8 mai 2013 blålys afterwork blålys ansatte oslo blålys appstore blålys app blålys arrangement blålys cruise 23 mars 2014 blålys cruise blålys fadderuke blålys fantasy blålys fest blålys fredag blålys fridays blålys googleplay blålys gratis tapas blålys i oslo blålys julebord blålys julefest blålys lawo blålys med color line blålys middag blålys natt til 1 mai blålys oslo cruise blålys oslo blålys party blålys på lawo blålys quiz blålys show blålys sommerfest blålys tapaskveld blålys tapas blålys treffkvelder blålys2018 blålysafterwork blålysansatte blålysapp blålyscruise blålysdings blålysfest med short cut blålysfest oslo blålysfest blålysjul blålyskveld blålysoslo blålysparty blålysquiz blålysshow blålyssommerfest blålystapas blålystreff i oslo blålystreff oslo blålystreffkveld blålystreff blålys color line fantasy blålys dinenrshow blålys dinnershow blålys dinnershow oslo dinnershowet dinnershow dj eich dj og saxofon dj oslo dj fadderuka 2019 fadderuka blålys fadderuka politiskolen fadderuka politi fadderuka sykepleierstudent fadderuka sykepleier faulty towers lawo faulty towers oslo faulty towers fawlty towers fridays karl johansgate julebord blålys oslo julebord blålys julebord med blålys kolleger julebord med blålys julebordshow blålys july sax lawo oslo lawooslo lawo middag på blålys natt til 1 mai blålys oslo dj partydjs.no partydjsno partydjs partysetmning quiz saxofon og dj saxohouse short cut show på blålys sommerfest blålys uf-oslo sommerfest uf-oslo utrykningsetatene i oslo utrykningspersonell blålys utrykningspersonellets fellesutvalg oslo utrykningspersonell